GRUPS I TALLERS ON-LINE

logo meet

Grups de suport setmanals

Podríem dir que és la nostra activitat principal: grups de mares en els quals compartir experiències sobre lactància materna i intentar buscar solució a les dificultats i qüestions que es plantegen. 

La majoria de problemes quotidians relacionats amb la lactància materna poden tenir solució en un grup de suport entre mares, entre iguals i això és el que busquem en aquestes reunions. Cada grup és moderat per una o diverses voluntàries de Mamare.

Les responsables de Mamare no som personal sanitari, som mares que hem alletat als nostres bebés i que tenim formació específica sobre lactància materna. Algunes de nosaltres tenim una formació superior en lactància materna (Lupe Palau, pediatra i màster en lactància i Patricia López, amb formació IBCLC).

En determinats grups, segons programació, prèviament al grup de suport, realitzem un taller o xerrada amb contingut pràctic: informació bàsica de lactància per a futures mamàs i papàs, extracció i conservació de la llet, volta al treball, alimentació i cures de la mare lactant, introducció de l'alimentació complementària, lactància no interrompuda i deslletament, etc.

Els grups són oberts, gratuïts i sense necessitat de registrar-se amb antelació, i podeu venir amb les vostres parelles o altres afins, i per descomptat amb els bebès i fills/es majors.

Programació anual

Calendario icono mamare

Ací podreu veure la programació anual dels grups de lactància, així com els tallers i els dies amb horaris especials (estiu, nadal, etc.).

Ens trobareu cada dilluns, de 17 '30h a 19 '30h a Castelló, al Centre de Salut Gran Via

i dos divendres cada mes de 10 h a 12 h, a Almassora, al Centre de Salut Pius XII

Habitualment segon i quart (consultar programació), Recomanem consultar calendari de dates i horari en períodes vacacionals (poden variar hora i/o no haver-hi grup).