Chari cama boda

Podeu col·laborar amb nosaltres de diverses maneres:

  1. Totes les persones interessades poden ser sòcies de MamarePer a això, únicament haureu d'emplenar aquest formulari i fer-nos-el arribar mitjançant correu electrònic, personalment  o podeu enviar-ho al Centre de Salut Gran Via de Castelló de la Plana. Actualment la quota de sòcia és de 15 € anuals; podeu ingressar-la en qualsevol moment o domiciliar els pagaments en el nostre compte de RURALNOSTRA: ES52 3138 2002 9120 4276 0724 (el cobrament de les successives domiciliacions es duu a terme durant el primer trimestre de cada any).
  2. Si a més voleu anar més enllà, podeu formar part de la nostra associació com a sòcia activa i ajudar-nos a promocionar la lactància en els grups de suport i/o en altres activitats. Per a això podeu escriure'ns un correu a mamarecastello@gmail.com.

Les sòcies actives de Mamare són el pilar de la nostra associació, sense elles no ens seria possible fer tot el que fem.

Finalment, podeu col·laborar amb l'associació mitjançant donacions a siga donant material de lactància per a altres mares o bé fent un donatiu econòmic en el número de compte de RURALNOSTRA: ES52 3138 2002 9120 4276 0724.