GRUPS I TALLERS ON-LINE

logo meet

Grups de suport setmanals

Podríem dir que és la nostra activitat principal: grups de mares en els quals compartir experiències sobre lactància materna i intentar buscar solució a les dificultats i qüestions que es plantegen. 

La majoria de problemes quotidians relacionats amb la lactància materna poden tenir solució en un grup de suport entre mares, entre iguals i això és el que busquem en aquestes reunions. Cada grup és moderat per una o diverses voluntàries de Mamare.

Les responsables de Mamare no som personal sanitari, som mares que hem alletat als nostres bebés i que tenim formació específica sobre lactància materna. Algunes de nosaltres tenim una formació superior en lactància materna (Lupe Palau, pediatra i màster en lactància i Patricia López, amb formació IBCLC).

En determinats grups, segons programació, prèviament al grup de suport, realitzem un taller o xerrada amb contingut pràctic: informació bàsica de lactància per a futures mamàs i papàs, extracció i conservació de la llet, volta al treball, alimentació i cures de la mare lactant, introducció de l'alimentació complementària, lactància no interrompuda i deslletament, etc.

Els grups són oberts, gratuïts i sense necessitat de registrar-se amb antelació, i podeu venir amb les vostres parelles o altres afins, i per descomptat amb els bebès i fills/es majors.

Ens trobareu cada dilluns, de 17 '30h a 19 '30h a Castelló, al Centre de Salut Gran Via

i dos divendres cada mes de 10 h a 12 h, a Almassora, al Centre de Salut Pius XII

Habitualment segon i quart (consultar programació), Recomanem consultar calendari de dates i horari en períodes vacacionals (poden variar hora i/o no haver-hi grup).

Informació pràctica sobre lactància materna

Documents elaborats per l'associació, que podeu trobar a la web i també en paper en els nostres grups presencials

Consultes i informació

  • A través del nostre telèfon de consulta, 679050179 us atendrem encantades. Recordeu que és atés per voluntàries de l'associació, per orientar en qüestions més immediates. Si les nostres tasques familiars o laborals no ens permeten contestar la trucada, us la tornem en breu espai de temps.
  • Consultes per correu electrònic, al mail mamarecastello@gmail.com
  • Pàgina de Facebook mamarecastelloon seleccionem notícies d'interés i fonamentalment, promocionem les activitats que realitzem.
  • A més disposem d'un canal de telegram en el qual compartim informació sobre lactància.

Jornades bianuals de promoció de la lactància materna

Setmana Mundial de la Lactància Materna (SMLM)

Exposicions de fotografies i relats

Memòries anuals

Activitats 2019Compte de resultats 2019Activitats 2018Compte de resultats 2018Activitats 2017Compte de resultats 2017