GRUPS I TALLERS ON-LINE

logo meet

Què és Mamare?

Mamare és una associació sense ànim de lucre dedicada a donar suport a la lactància de mare a mare.

Les sòcies som o hem sigut mares lactants i utilitzem la nostra experiència personal i formació específica per a acompanyar-vos en la vostra maternitat.

Les dificultats tenen solució. Amb informació i suport s'aconsegueix més fàcil.

Com podem ajudar-vos?

Organitzem grups de lactància i tallers específics a Castelló i Almassora.

  • Gratuïts.
  • Sense inscripció prèvia.
  • Dirigits a mamàs embarassades i lactants.
  • Podeu vindre acompanyades de qui necessiteu.
  • Bebés i germans/es són benvinguts/es!

Grups de suport

centro de salud reuniones mamare

Castelló

centro salud pio 12 almazora mamare

Almassora

Guia de lactància

Guia mamare 2018

En Mamare hem elaborat aquesta guia per a transmetre informació pràctica i actualitzada sobre lactància materna, basant-nos en les recomanacions establides per l'Organització Mundial de la Salut i l'Associació Espanyola de Pediatria. Aquesta informació s'ha obtingut de llibres, guies i altres fonts especialitzades, així com de la nostra pròpia experiència com a mares i assessores.

Guia jurídica de lactància

Aquesta guia és el resultat de la sol·licitud d'assistència jurídica sobre lactància en l'àmbit laboral, a iniciativa de l'Associació per al suport a la lactància natural “La Mama d´Elx”.
Traslladada aquesta necessitat a la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Clínica Jurídica, la fi de la qual és aconseguir la sensibilització de l'estudiantat cap a les necessitats socials, accepta el repte i proposa a una estudiant del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. A partir d'ací s'ha aprofundit en el tractament jurídic de la lactància a través de Treballs Fi de Grau (TFG) que han servit de base per a les successives actualitzacions, sent aquesta l'última Guia jurídica de Lactància.
Finalment, durant l'any 2020 la Federació Espanyola d'Associacions de Lactància Materna signa un conveni amb la Càtedra Clínica Jurídica de la UMH i es desenvolupa el Projecte Iniciatives Jurídiques i Lactància durant el 2021.

Programació anual

Calendario icono mamare

Ací podreu veure la programació anual dels grups de lactància, així com els tallers i els dies amb horaris especials (estiu, nadal, etc.).

Col•laborem amb e-lactància

Logo E- Lactancia

Mamare és una entitat patrocinadora d'APILAM, l'associació científica fundada pel pediatre José Maria Paricio i que manté e-lactància. Aquesta web investiga i informa sobre la compatibilitat de l'alletament amb medicaments, plantes, malalties, proves mèdiques i altres productes. Amb la nostra aportació, contribuïm al fet que aquest servei online continue facilitant a les mares gaudir de llargues lactàncies gràcies a la seua informació científica i fiable

Que ningú decidisca per vosaltres: Informeu-vos

Notes de premsa

Paralització de la casa de parts de l’hospital de La Plana

Mamare protesta per la paralització de la casa de parts de l’hospital de la Plana amb carta al conseller de Sanitat

  • El centre de naixements estava aprovat i la seua construcció, prevista per a 2024, però el nou govern l'ha deixat sense dotació pressupostària.
  • L'evidència científica mostra que aquest tipus d'instal·lacions milloren l'atenció a les dones.

Pròxims esdeveniments

XX ASSEMBLEA ANUAL 2024 EXPOSICIÓ I TAULA RODONA

Sala d'actes de l'Edifici de Doctorat i Consell SocialUJI

Dissabte, 23 de març, 11:00

En el context de l'assemblea anual, MAMARE programa l'inauguració de la NOVA EXPOSICIÓ AUDIOVISUAL: El dia a dia de la lactància, y hacer una MESA REDONDA sobre CONCILIACIÓN DE LA LACTANCIA Y EL MUNDO LABORAL

Lactància materna en clau feminista

Voleu formar part de la nostra associació?

CONTACTAFES-TE SÒCIA