GRUPS I TALLERS ON-LINE

logo meet

Què és Mamare?

Mamare és una associació sense ànim de lucre dedicada a donar suport a la lactància de mare a mare.

Les sòcies som o hem sigut mares lactants i utilitzem la nostra experiència personal i formació específica per a acompanyar-vos en la vostra maternitat.

Les dificultats tenen solució. Amb informació i suport s'aconseguix més fàcil.

Com podem ajudar-vos?

Organitzem grups de lactància i tallers específics a Castelló i Almassora.

  • Gratuïts.
  • Sense inscripció prèvia.
  • Dirigits a mamàs embarassades i lactants.
  • Podeu vindre acompanyades de qui necessiteu.
  • Bebés i germans/es són benvinguts/es!

Grups de suport

centro de salud reuniones mamare

Castelló

centro salud pio 12 almazora mamare

Almassora

Guia de lactància

Guia mamare 2018

En Mamare hem elaborat aquesta guia per a transmetre informació pràctica i actualitzada sobre lactància materna, basant-nos en les recomanacions establides per l'Organització Mundial de la Salut i l'Associació Espanyola de Pediatria. Aquesta informació s'ha obtingut de llibres, guies i altres fonts especialitzades, així com de la nostra pròpia experiència com a mares i assessores.

Guia jurídica de lactància

Esta guía es el resultado de la solicitud de asistencia jurídica sobre lactancia en el ámbito laboral, a iniciativa de la Asociación para el apoyo a la lactancia natural “La Mama d´Elx”.
Trasladada dicha necesidad a la Universidad Miguel Hernández de Elche, la Clínica Jurídica, cuyo fin es lograr la sensibilización del estudiantado hacia las necesidades sociales, acepta el reto y propone a una estudiante del Grado en Relaciones Laborales y Recursos Humanos. A partir de aquí se ha profundizado en el tratamiento jurídico de la lactancia a través de Trabajos Fin de Grado (TFG) que han servido de base para las sucesivas actualizaciones, siendo esta la última Guía jurídica de Lactancia.
Finalmente, durante el año 2020 la Federación Española de Asociaciones de
Lactancia Materna firma un convenio con la Cátedra Clínica Jurídica de la UMH y se desarrolla el Proyecto Iniciativas Jurídicas y Lactancia durante el 2021.

Programació anual

Calendario icono mamare

Ací podreu veure la programació anual dels grups de lactància, així com els tallers i els dies amb horaris especials (estiu, nadal, etc.).

Col•laborem amb e-lactància

Logo E- Lactancia

Mamare és una entitat patrocinadora d'APILAM, l'associació científica fundada pel pediatre José Maria Paricio i que manté e-lactància. Aquesta web investiga i informa sobre la compatibilitat de l'alletament amb medicaments, plantes, malalties, proves mèdiques i altres productes. Amb la nostra aportació, contribuïm al fet que aquest servei online continue facilitant a les mares gaudir de llargues lactàncies gràcies a la seua informació científica i fiable

Que ningú decidisca per vosaltres: Informeu-vos

Info Covid-19

Lactància materna en clau feminista

Voleu formar part de la nostra associació?

CONTACTAFES-TE SÒCIA