CELEBREM EL MES DE MARÇ, TRAENT LES MAMELLES DE L’ARMARI

EL DIMECRES 8 DE MARÇ, celebrarem EL DIA DE LA DONA, de 16:30 a 19:30 amb la periodista i mare ESTHER VIVAS, autora del llibre Mama desobedient.

Serà a la SALA D’ACTES DE L’ESCOLA DE DOCTORAT DE L’UJI. 
– Parlarem amb Esther de viure i gaudir la lactància i maternitat des d’una perspetiva feminista.
– Coneixerem a Violeta Sánchez i el seu llibre de relats de lactància en clau d’humorVenturas y desventuras de cientos de tetas.

Projectarem el vídeo PITS A L’AIRE que fa un breu recorregut per les imatges i testimonis que formen part d’aquest projecte reivindicatiu de la diversitat i bellesa del pit de la dona.

Més endavant, el dia 29, amb motiu de la nostra ASSEMBLEA ANUAL, tenim programat passar la vesprada parlant i aprenent de lactància amb ALBA PADRÓ, cofundadora de LactAPP. 

EXPOSICIÓ PITS A L’AIRE

  • Des de Mamare presentem una exposició de 82 fotografies de pits de dones que alleten els seus fills o ho han fet en el passat. Són mares entre 23 i 68 anys. Les fotografies mostren només el tors, ja que són anònimes. Les imatges estan acompanyades d’una petita explicació o comentari sobre la seva experiència a l’alletament enviada per la mare fotografiada.

  • Les fotografies estaran exposades del 1 de Març al 5 d’abril a la Universitat Jaume I de Castelló. La mostra va ser presentada el 30 de novembre a la sala d’actes de l’Hospital General Universitari de Castelló, dins la Jornada de Lactància que va celebrar aquest centre sanitari.

  • Més informació

GRUPS I TALLERS ON-LINE

logo meet

Què és Mamare?

Mamare és una associació sense ànim de lucre dedicada a donar suport a la lactància de mare a mare.

Les sòcies som o hem sigut mares lactants i utilitzem la nostra experiència personal i formació específica per a acompanyar-vos en la vostra maternitat.

Les dificultats tenen solució. Amb informació i suport s'aconsegueix més fàcil.

Com podem ajudar-vos?

Organitzem grups de lactància i tallers específics a Castelló i Almassora.

  • Gratuïts.
  • Sense inscripció prèvia.
  • Dirigits a mamàs embarassades i lactants.
  • Podeu vindre acompanyades de qui necessiteu.
  • Bebés i germans/es són benvinguts/es!

Grups de suport

centro de salud reuniones mamare

Castelló

centro salud pio 12 almazora mamare

Almassora

Guia de lactància

Guia mamare 2018

En Mamare hem elaborat aquesta guia per a transmetre informació pràctica i actualitzada sobre lactància materna, basant-nos en les recomanacions establides per l'Organització Mundial de la Salut i l'Associació Espanyola de Pediatria. Aquesta informació s'ha obtingut de llibres, guies i altres fonts especialitzades, així com de la nostra pròpia experiència com a mares i assessores.

Guia jurídica de lactància

Aquesta guia és el resultat de la sol·licitud d'assistència jurídica sobre lactància en l'àmbit laboral, a iniciativa de l'Associació per al suport a la lactància natural “La Mama d´Elx”.
Traslladada aquesta necessitat a la Universitat Miguel Hernández d'Elx, la Clínica Jurídica, la fi de la qual és aconseguir la sensibilització de l'estudiantat cap a les necessitats socials, accepta el repte i proposa a una estudiant del Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans. A partir d'ací s'ha aprofundit en el tractament jurídic de la lactància a través de Treballs Fi de Grau (TFG) que han servit de base per a les successives actualitzacions, sent aquesta l'última Guia jurídica de Lactància.
Finalment, durant l'any 2020 la Federació Espanyola d'Associacions de Lactància Materna signa un conveni amb la Càtedra Clínica Jurídica de la UMH i es desenvolupa el Projecte Iniciatives Jurídiques i Lactància durant el 2021.

Programació anual

Calendario icono mamare

Ací podreu veure la programació anual dels grups de lactància, així com els tallers i els dies amb horaris especials (estiu, nadal, etc.).

Col•laborem amb e-lactància

Logo E- Lactancia

Mamare és una entitat patrocinadora d'APILAM, l'associació científica fundada pel pediatre José Maria Paricio i que manté e-lactància. Aquesta web investiga i informa sobre la compatibilitat de l'alletament amb medicaments, plantes, malalties, proves mèdiques i altres productes. Amb la nostra aportació, contribuïm al fet que aquest servei online continue facilitant a les mares gaudir de llargues lactàncies gràcies a la seua informació científica i fiable

Que ningú decidisca per vosaltres: Informeu-vos

Info Covid-19

Lactància materna en clau feminista

Voleu formar part de la nostra associació?

CONTACTAFES-TE SÒCIA